Eko kolonija  

Izložbom započeo program obilježavanja Dana Ljubuškog

Na slikama koje su izložene prikazani su motivi iz prirode i kulturnih znamenitosti na području Ljubuškog i njegove okolice.
Kultura / Umjetnost | 11. 02. 2022. u 09:34 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izložbom slika s Eko likovne kolonije kulturno prirodnih lokaliteta Grada Ljubuškog i Hercegovine otvorenoj sinoć u tom gradu započelo je obilježavanja Dana Grada Ljubuškog.

Predsjednik ljubuškog Gradskog vijeća Tihomir Kvesić govorio je o nizu najavljenih događaja koji će se održati uoči obilježavanja Dana Grada Ljubuškog.

''Plan je da prije samog obilježavanja Dana Grada Ljubuškog održimo šest manifestacija, uključujući i ovu izložbu. Nadam da je ova pandemija koronavirusa iza nas i da je ovom svemu došao kraj. U protekle dvije godine nismo mogli organizirati nijedan od ovih važnih događaja za obilježavanje dana grada. Nadamo se da će s ovom godinom započeti razdoblje u kojem ćemo sve obilježavati na normalan način'', kazao je u izjavi za Fenu Kvesić.

Foto: Fena / Izložbom započeo program obilježavanja Dana Ljubuškog

Na slikama koje su izložene prikazani su motivi iz prirode i kulturnih znamenitosti na području Ljubuškog i njegove okolice.

Kako su ranije najavili organizatori, nizom događaja, uz bogat kulturni, sportski i zabavni program bit će obilježen Dan Grada Ljubuškog.

Program obilježavanja završava u ponedjeljak, 21. veljače, svečanom sjednicom Gradskog vijeća Ljubuški na kojoj će biti uručena javna priznanja Grada Ljubuškog.

Kopirati
Drag cursor here to close