Certifikati

Izložba u Mostaru: Mladi fotografi pokazali svoje umjeće

Posjetitelji su imali priliku vidjeti fotografije mladih fotografa s područja Hercegovine koji su kroz mjesec dana rada i vježbi učili o najvažnijim tehnikama u fotografiji.
Kultura / Umjetnost | 07. 12. 2019. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ponosna sam na sebe kada vidim svoje fotografije na zidu, a još ponosnija kada vidim ljude koji se njima dive'', kazala je Gordana Ilić, jedna od polaznica obuke ''Professional Photography Course'' koji su održali svoju izložbu fotografija u Chode Hub-u u Mostaru.

Naime, posjetitelji su imali priliku vidjeti fotografije mladih fotografa s područja Hercegovine koji su kroz mjesec dana rada i vježbi učili o najvažnijim tehnikama u fotografiji te ih primijenili za ovu izložbu.

Foto: Bljesak.info / Detalj s izložbe

Ljubušanka Gordana Ilić napomenula je kako su ljubav prema fotografiji i želja za znanjem najvažniji segment pri uspjehu, te da je upravo zbog toga završila i ovu obuku.

Inače, ''Professional Photography Course'' organizirana je u sklopu projekta FREECO koji financira Veleposlanstvo SAD-a u BiH. Svi prijavljeni morali su proći profesionalnu obuku pod mentorstvom Dine Joldića i rad na terenu kako bi zadovoljili kriterije te svoje radove prikazali na izložbi.

Foto: Facebook / Detalj s izložbe
Kopirati
Drag cursor here to close