30. rujna

Izložba slika 'Hercegovinom' Azre Čopelj iz Mostara

Izložba slika samo je jedna u nizu aktivnosti i programskih sadržaja u organizaciji rekonstruiranog Kulturnog centra Mostar Sjever.
Kultura / Umjetnost | 27. 09. 2021. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga samostalna izložba pod nazivom "Hercegovinom" autorice slikarice Azre Čopelj svečano će biti otvorena u sali JU Kulturnog centra (KC) Mostar Sjever u Potocima, u četvrtak, 30. rujna, u 19.30 sati.

Azra je rođena 19. studenog 1994. godine u Mostaru. Završila je Osnovnu školu "Bijelo Polje" Potoci, a potom i Srednju građevinsku školu. Nakon srednje škole upisuje Građevinski fakultet na Univerzitetu "Džemal Bijedić" u Mostaru. Slikarstvom se bavi od osnovne škole, a aktivnije u posljednjih pet godina. Svoj hobi pretvorila je u mali biznis, a iza sebe ima više tisuća urađenih umjetničkih radova koji krase domove širom Europe, Amerike i Australije, priopćeno je iz KC Mostar Sjever.

Izložba slika samo je jedna u nizu aktivnosti i programskih sadržaja u organizaciji rekonstruiranog Kulturnog centra Mostar Sjever.

"Posebno nam je zadovoljstvo što će prvu izložbu ovog karaktera, nakon svečanog otvaranja Kulturnog centra, imati Azra Čopelj, perspektivna slikarica iz naše lokalne zajednice. O izložbi i slikama sa stručnog aspekta, nešto više reći će Lejla Boškailo, a nadamo se kako će veliki broj građana svojim dolaskom uveličati svečano otvaranje izložbe", stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close