Dan grada

'FutureA Kids' za početak proslave Dana Konjica

U povodu obilježavanja Dana Grada Konjica - 16. lipnja, Grad Konjic je priredio bogat jednomjesečni program.
Kultura / Umjetnost | 01. 06. 2023. u 21:10 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obilježavanje Dana Grada Konjica započelo je danas u tom gradu festivalom ''FutureA Kids'', u organizaciji nizozemske Fondacije ''Out of area''.

Tijekom ovog festivala priređene su brojne kreativne radionice za sve uzraste djece, nastupi, druženje sa klaunovima, kazališne aktivnosti, ples, sportske igre, gastro kutak, priopćeno je iz Grada Konjica.

U povodu obilježavanja Dana Grada Konjica - 16. lipnja, Grad Konjic je priredio bogat jednomjesečni program.

"Posebno mi je zadovoljstvo danas pozdraviti mlade koji su stigli iz Nizozemske, 150 volontera koji su stigli u Bosnu i Hercegovinu kako bi zabavili i uveselili naše najmlađe sugrađane. Drago mi je da smo se okupili u ovolikom broju i da možemo zajednički poslati jednu lijepu poruku iz Konjica. Iako smo iz različitih zemalja i krase nas različite kulture, zajedničkim aktivnostima i sinergijom možemo činiti svijet ljepšim mjestom življenja. Nadam se da su svi uživali u ovom danu i da će tako biti i u svim narednim, koji će biti ispunjeni sadržajima priređenim u čast obilježavanja 641. godišnjice od prvog spomena Konjica u pisanim dokumentima", kazala je Biljana Handžo, stručna suradnica za kulturu Grada Konjica.

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić se također pridružio se najmlađim Konjičanima u igri i zabavi, a na druženju je istaknuta važnost ovakvih aktivnosti za djecu.

Kopirati
Drag cursor here to close