TRADICIJA MOGA KRAJA

Foto natječaj o promociji sela, agrara i domaće poljoprivrede

Nagradni foto natječaj namijenjen je za srednjoškolce i studente iz cijele Bosne i Hercegovine
Kultura / Umjetnost | 12. 10. 2021. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta “AGRObjektiv 2021“, koji sufinancira Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, Asocijacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta i ove godine raspisuje nagradni fotonatječaj za srednjoškolce i studente iz cijele Bosne i Hercegovine.

Cilj projekta je razvoj svijesti o značaju poljoprivrede i proizvodnje hrane, promocija bosanskohercegovačkog sela i agrara, ali i popularizacija fotografije i umjetnosti među mladima. Tema ovogodišnjeg natječaja je ''TRADICIJA MOGA KRAJA'', a autori zadržavaju slobodu artističke ekspresije u okviru ponuđene teme.

Fotografije će biti objavljene na Facebook stranici ASPPF i ocjenjivat će se po osnovu dva kriterija; po principu najvećeg broja reakcija na fotografiju bira se 15 fotografija koje ulaze u uži krug izbora, a potom stručni žiri bira najkvalitetnije tri fotografije koje će biti i nagrađene.

Zbog i dalje nestabilne epidemiološke situacije, organizacija izložbe uživo nije izvjesna, ako fotografije budu izložene sve informacije o izložbi bit će dostupne na stranici ASPPF.

Kopirati
Drag cursor here to close