''Release''

Dvojac Nipplepeople ''u finalu'' Street Arts Festivala u Mostaru

''Dođite da se zabavimo, družimo i uz ples i sjajnu glazbu ispratimo još jedan uspješan SAFMO'' – poručuju organizatori.
Kultura / Umjetnost | 08. 09. 2022. u 12:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Privodeći kraju ovogodišnji Street Arts Festival u Mostaru, Udruga Rezon i Fondacija Telemach organiziraju koncert regionalno popularnog electro-pop dua Nipplepeople.

Naziv događaja je ''Release'' koji simbolizira početak ''raspuštanja'' ovogodišnjeg festivala.

OKC Abrašević će ovog petka, 09.09. biti domaćin ovom dvojcu poznatom po maskama, bez kojih se ne pojavljuju u javnosti, stvarajući time dojam misterije oko svog rada. Njihovi nastupi su svojevrsni performansi, u interesantnim kostimima koji su i sami umjetnička djela, plesom koji hipnotizira mase, dok se njihove pjesme poput ''Frka'', ''Sutra'' i ''Balkan express'' gotovo svakodnevno puštaju na regionalnim radio stanicama, a ni jedna electro-pop žurka ne može proći bez njihovog zvuka.

Glazbenu atmosferu će upotpuniti i DJ Lubnya iz Mostara u čijem setovima će posjetitelji uživati prije i nakon koncerta.

''Dođite da se zabavimo, družimo i uz ples i sjajnu glazbu ispratimo još jedan uspješan SAFMO'' – poručuju organizatori.

Koncert počinje u 21h u OKC Abrašević a ulaz je besplatan za sve zainteresirane.

Podsjećamo da se Street Arts Festival u Mostaru održava već jedanaestu godinu za redom, te je svojom istrajnošću i značajem stavio Mostar na svjetsku mapu uličnih umjetnosti. Sa svojim galerijama na otvorenom, Mostar je postao privlačan raznim umjetnicima iz cijelog svijeta, koji kroz svoja djela, osim što uljepšavaju grad, ostavljaju i jasne poruke socijalne i kulturne sadržine svim posmatračima.

Kopirati
Drag cursor here to close