Mostar

Dođite na izložbu i obilježite Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Zajedničkom likovnom izložbom svih radova u ponedjeljak 4.12. točno u 12:00 obilježit će se Međunarodni dan osoba s invaliditetom.
Kultura / Umjetnost | 30. 11. 2023. u 19:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S više od 250 fantastičnih likovnih ostvarenja sudjelovala su djeca je 20 dječjih vrtića i osnovnih škola na likovnom natječaju na temu ''Moj posebni prijatelj''. Ovaj natječaj raspisan je povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u organizaciji Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar.

Povjerenstvo je imalo je težak zadatak. Između svih radova najmlađih, onih malo većih i onih velikih dječaka i djevojčica, odabrati one koji predstavljaju poseban svijet viđen njihovim očima.

''Hvala svim kreativnim ručicama i njihovim voditeljima koji su nam poslali sva ova prekrasna likovna djela od najranije faze likovnog stvaralaštva do one u kojoj su zablistala prava mala umjetnička djela. Hvala vam što ste naši prijatelji, vaši radovi su fantastični te će sudjelovat  na zajedničkoj izložbi svih pristiglih radova i radova naše škole. Ponosni smo što smo dio ovog šarenog planeta'', poručili su organizatori.

Želja i cilj bila je kreativno stvaranje, suradnja, upoznavanje, druženje i sklapanje prijateljstva - polaznika dječjih vrtića i osnovnih škola s njihovim vršnjacima iz škole za djecu s posebnim potrebama s različitim vidljivim ili skrivenim invaliditetom.

Organizatori pozivaju da svi zainteresirani dođu u ponedjeljak 4.12. u Kosaču točno u 12:00 obilježe Međunarodni dan osoba s invaliditetom zajedničkom likovnom izložbom svih radova, izložbom rukotvorina, druženjem, zakuskom te dodjelom priznanja i nagrada.

Kopirati
Drag cursor here to close