Izložba fotografija

Alanove 'Ljepote juga' večeras u Mostaru

Ova izložba donosi fotografije prelijepih hercegovačkih pejzaža, vrlo zanimljivih motiva i kompozicija zabilježenih na različitim lokalitetima.
Kultura / Umjetnost | 04. 08. 2020. u 10:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva samostalna izložba Alana Hadžića pod nazivom "Ljepote juga" bit će predstavljena večeras u Centru za kulturu Mostar s početkom u 20.30 sati.

Ova izložba donosi fotografije prelijepih hercegovačkih pejzaža, vrlo zanimljivih motiva i kompozicija zabilježenih na različitim lokalitetima od Mostara, Posušja, Blidinja, Ljubuškog, Kravica, do Hutovog blata, Neuma,Trebinja, priopćili su organizatori.

Alan Hadžić je dugogodišnji televizijski snimatelj, a u svijet fotografije, navode, ušao je sasvim slučajno snimajući turističke reportaže za televiziju.

"Na fotografijama ovog autora možemo vidjeti brojne prirodne i kulturne znamenitosti Bosne i Hercegovine, rijeke, jezera, vodopade, planine, te baštinu kojom se svi mi možemo ponositi. Mnogi od nas će na ovim fotografijama prvi put vidjeti prelijepa, a javnosti do sada nepoznata mjesta našeg užeg i šireg zavičaja", stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close