Promocija

''Vrijeme kameleona'' u Pavarotti centru

Branko Serdar pjesnik je iz Jajca. Autor je zbirke pjesama ''Vrijeme kameleona'' koja je svoje promocije do sada imala u programu književne manifestacije ''Šopovi dani na Plivi''.
Kultura / Knjige | 07. 06. 2022. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branko Serdar će u subotu, 11. lipnja 2022. u 20 sati u Muzičkom centru Pavarotti predstaviti svoju zbirku ''Vrijeme kameleona''.

Branko Serdar pjesnik je iz Jajca. Autor je zbirke pjesama ''Vrijeme kameleona'' koja je svoje promocije do sada imala u programu književne manifestacije ''Šopovi dani na Plivi'', te u književnom klubu ''Plava paleta'' u Zenici.

Sudjelovao je na mnogim književnim manifestacijama i pjesničkim susretima u BiH (''Šopovi dani na Plivi'', ''Dani fra Grge Martića'' u Kreševu, ''Sarajevska jutra poezije'', ''Grah za Iliju Ladina'' u Vitezu, itd.)

U ulozi autora uglazbljenih tekstova, sudjelovao je na glazbenim festivalima ''Kaštela ´94'', zatim na međunarodnim dječjim glazbenim festivalima ''Dok teče Lašva'' 2010., 2011. i 2012. u Novom Travniku, te u Užicama (Srbija) 2012. i Bitoli (Sjeverna Makedonija) 2013., predstavljajući državu BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close