Hari Slipičević

Veliki uspjeh mostarskog pisca

Izdanje ''Ključa besmrtnosti'' koji će u Laguninom izdanju izaći u petom mjesecu, bit će namijenjeno tržištu zemalja regije, a u planu je i niz promocija u zemljama regije.
Kultura / Knjige | 11. 04. 2019. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su prvo izdanje bosanskohercegovačkog bestselera ''Ključ besmrtnosti'', autora Harija Slipičevića rasprodano, a drugo izdanje pri kraju, čitatelji će od idućeg mjeseca moći pronaći roman u novoj ediciji čuvene beogradske izdavačke kuće ''Laguna''. 

Izdanje ''Ključa besmrtnosti'' koji će u Laguninom izdanju izaći u petom mjesecu, bit će namijenjeno tržištu zemalja regije, a u planu je i niz promocija u zemljama regije.

Nakon što je u rekordno kratnom vremenu ''Ključ besmrtnosti'' postao najprodavanija knjiga u Bosni i Hercegovini, pojavio se interes više većih izdavačkih kuća, od kojih je Laguna bila najuspješnija za potpisivanje ugovora sa Slipičevićem. Mostarski pisac sa nizozemskom adresom Hari Slipičević ne krije zadovoljstvo zbog nove suradnje.

''Ovo je nastavak jednog lijepog putovanja ''Ključa besmrtnosti''. Prije svega mi je drago što će moj roman nastaviti stizati do sve većeg broja čitatelja.'' – poručio je autor romana, Hari Slipičević.

''Ključ besmrtnosti'' je prvi roman mostarskog pisca sa nizozemskom adresom, Harija Slipičevića. Napeta priča romana ''Ključ besmrtnosti'' koja vodi čitatelje kroz savremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića.

Kroz splet povijesnih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. u priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, naučnik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.

Kopirati
Drag cursor here to close