DHK HB

Šimićevi susreti održat će se u rujnu

Datum će se naknadno utvrditi u dogovoru s Organizacijskim odborom Susreta te ovisno o općim mjerama u vezi s aktualnom epidemijom.
Kultura / Knjige | 01. 06. 2020. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na telefonskoj sjednici Upravnog odbora Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne (DHK HB) koja je održana u petak usuglašeno je više prijedloga i odluka, priopćeno je u ponedjeljak iz DHK HB.

Tradicionalni Šimićevi susreti i u sklopu njih dodjela Godišnje nagrade DHK HB Antun Baranko Šimić održat će se u rujnu 2020. godine. Datum će se naknadno utvrditi u dogovoru s Organizacijskim odborom Susreta te ovisno o općim mjerama u vezi s aktualnom epidemijom.

Izborna skupština DHK HB održat će se u rujnu 2020. Datum će se također naknadno utvrditi ovisno o datumu održavanja Šimićevih susreta te općim mjerama u vezi s aktualnom epidemijom.

Idući dvobroj časopisa Osvita je u pripremi i izaći će iz tiska prije ovogodišnjih odmora.

U članstvo DHK HB prima se Tomislav Žigmanov, hrvatski književnik iz Vojvodine (R. Srbija) te Ivan Bitanga Šujan iz Runovića (R. Hrvatska). Ostali prispjeli zahtjevi će biti razmotreni na idućoj sjednici UO DHK HB, priopćeno je iz Društva.

Kopirati
Drag cursor here to close