Neum

Održana promocija knjige ''Na izvoru lijeka''

Smijeh je stvarno lijek, prijeko potreban. Autorica je u potpunosti uspjela prazne i napuštene domove ovog kraja oživjeti, dočarati kroz ispričane šaljive anegdote.
Kultura / Knjige | 24. 10. 2019. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Foto: PR / Promocija knjige ''Na izvoru lijeka'' u Neumu

Promocija knjige ''Na izvoru lijeka'', autorice Vesne Papac Slobođan, koja je održana 23.listopada 2019. u velikoj multi dvorani u sklopu nove neumske crkve, naišla je na veliki odaziv žitelja ovog kraja.

Smijeh je stvarno lijek, prijeko potreban. Autorica  je u potpunosti uspjela prazne i napuštene domove ovog kraja oživjeti, dočarati kroz ispričane šaljive anegdote, facende i viceve. Kod nazočnih, naizmjenično su se pojavljivali osjećaj nostalgije za duhom jednog vremena i gromoglasan smijeh, stoji u priopćenju.

Predstavljači knjige ''Na izvoru lijeka'' u Neumu bili su istraživač i publicist Stanislav Vukorep, te novinar i pisac Dušan Musa, dok je moderator promocije bio Božimir Previšić.

Foto: PR / Promocija knjige ''Na izvoru lijeka'' autorice Vesne Papac Slobođan

Vesna Papac Slobođan ostaje i dalje prva žena anegdotičar u Hercegovini. Možda, važnije od toga - je činjenica da je svojim vrijednim radom i zalaganjem uspjela skupiti dvjestotinjak, anegdota, šala i priča - te na taj način ostaviti ono bitno -neizbrisiv trag.

Da nije naših "tragača", da nema sačuvanog traga vremena prošlosti, vjetrometini na kojoj trenutačno kao narod mi Hrvati stojimo, tko zna kakvu bi povijest netko pisao, stoji u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close