"Izopačeno Čovječanstvo"

Lupino prepoznao rad Žane Alpeze

Knjiga u rukama Stephana Lupina autorice Žane Alpeza
Kultura / Knjige | 05. 06. 2018. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Žana Alpeza / Alpeza i Lupino

Predsjednica Udruge "PRAVI PUT" Žana Alpeza, u radnoj posjeti Zagrebu, na radnom sastanku poklonila je kao autorica knjigu pod naslovom "Izopačeno Čovječanstvo", poznatom svjetskom umjetniku  Stephanu Lupinu.

Knjiga će biti promovirana sljedeći tjedan na Kaptolu u tribinama grada Zagreba, priopćeno je.

''Drago mi je da je poznati svjetski fotograf, umjetnik, prepoznao moju knjigu  kao nešto što ukazuje na apokaliptičnost društva, i agoniju pojedinaca ili općenito čovječanstva, rekla je Alpeza.

Lupino je po svojoj svestranosti i karakternoj crti ima veliku dozu empatije ka onima koji se na bilo koji način nalaze u teškim situacijima i slično,te prepoznaje ljude koji sa svojim radom i djelovanjem pomagaju tim osobama,tako je Stephan Lupino prepoznao knjigu autorice Žane Alpeza,i njezin rad kao nešto što proizlazi iz njezine osobnosti i želje da pomogne drugima.

''Ovu knjigu je prepoznao kao stvarnost što nas okružuje , te po njezinim člancima u knjizi koji razmatraju odnos dobra i zla iz ugla autorice.  Na ono što sam posebno ponosna je križ kojega mi je Stephan Lupino poklonio'', rekla je Alpeza.

Kopirati
Drag cursor here to close