Admiralovi zapisi

Lošo u Čapljini predstavio knjigu o zabludama hrvatskih političkih dužnosnika

''Došao sam vam predstaviti knjigu o slijepoj poslušnosti briselskoj kuli babilonskoj od strane hrvatskih političkih dužnosnika'', rekao je u Čapljini admiral Davor Domazet Lošo.
Kultura / Knjige | 09. 04. 2019. u 21:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

”Ova knjiga, kao i njezina prethodnica, nije knjiga o jednom hrvatskom admiralu, iako nosi naslov Admiralovi zapisi 2, nego je ovo knjiga o svjetskoj neizvjesnoj geopolitičkoj zbilji u drugom desetljeću 21. stoljeća. Ovo je knjiga o zabludama hrvatskih političkih dužnosnika, njihovim lutanjima, njihovoj slijepoj poslušnosti briselskoj kuli babilonskoj. Ovo je knjiga o istini jer će nas istina osloboditi”, rekao je na početku predstavljanja svoje knjige u Čapljini hrvatski admiral Davor Domazet Lošo.

On je, naime, u organizaciji Centra za obrazovanje i kulturu ”Akademija” Čapljina, govorio o svojoj knjizi koja nosi naziv ''Admiralovi zapisi 2 - Što je istina''.

Lošo je dodao kako ova knjiga ''polako i činjenično razobličava svjetonazorske oglede, koji su iskrivljeni, jednostrani, prešućivani, pristrano tumačeni, a potom pretakani u povjesnice kako bi iskrivljeni i zamaskirani došli u učionice od osnovne, preko srednje škole, do fakulteta''.

''Uvjerljiv primjer takve rabote zloga može poslužiti hrvatski slučaj "povijesnih" prikaza Bleiburga, Križnog puta, Tita, Stepinca, boljševizma i naravno neizbježnog antifašizma. Indoktrinirano komunističko i jugoslavensko viđenje suprotiv činjeničnom stanju danas dobiva posve drukčiju sliku. Krvava pozadina tih događaja, njihova zločinačka narav protiv Boga i protiv čovjeka, više se ne može sakriti, a proces spoznaje o njima zaustaviti. Ovo je knjiga koja zbori da je konačni cilj svih revolucija - od čovjeka učiniti životinju - kako bi na kraju povijesti postao savršeni rob'', dodao je Lošo.

Ona, kaže dalje, u tančine oslikava što je, kako je nastala i koji su ciljevi operacije Put očajnika, ili takozvane migrantske krize.

''U knjizi se pokazuje da je plan ove operacije napisan davno prije, a cilj mu je da suverene europske države sljedno izgube dio svoga suvereniteta kako bi ih se svelo na komune - municipalnu samoupravu. Čitatelj će u knjizi lako prepoznati da je migrantska kriza rat koji nema početka, nema kraja, nema bitke, nema bojišnice, nema vojnika. Ova knjiga upozorava da Europa nema izbora, ili će ponovno postati kontinent kršćana od Atlantika do Urala ili je neće biti. Trećega nema!'', zaključio je Lošo u do posljednjeg mjesta ispunjenoj galeriji ''Tau'' u Čapljini,

Glazbenim izvedbama Lošinu večer u Čapljini uveličala je muška klapa ”Trebižat” iz istoimenog mjesta.

Osim autora, o knjizi su govorili fra Andrija Nikić i fra Mile Vlašić.

O autoru

Davor Domazet – Lošo rođen je 1. svibnja 1948. godine u Sinju. Domazet je hrvatski političar i pisac, vojni strateg te umirovljeni admiral Hrvatske ratne mornarice. Ovaj Sinjanin prebjega iz JNA u Hrvatsku vojsku, bio je sudionik i planer glavnih vojnih operacija Oružanih snaga RH od početaka do svršetka Domovinskog rata. Godine 1992. je jedan od glavnih zapovjednika Livanjske bojišnice i bojnoga područja koje je obuhvaćalo sjevernu i srednju Dalmaciju, južnu Bosnu i Hercegovinu. Bio je i savjetnik predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a s te pozicije je smijenjen nakon izjave da hrvatska vojska za jedan sat može biti u Ljubljani.

Kopirati
Drag cursor here to close