18. veljače

Književna večer s mladim pjesnicima: U Mostar stižu Minela Masleša i Alen Brlek

Kultura / Knjige | 14. 02. 2016. u 18:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon višemjesečne stanke kulturni projekt "A Room of One's Own" i "Pjesništvo u fusnotama" nastavlja organizirati književne večeri s mladim pjesnicima i prozaistima iz regije, odsad u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a Mostar.

''18. veljače 2016. s nama će biti sjajni mladi pjesnici čiju poeziju ne možete ne čitati: Minela Masleša i Alen Brlek'', poručuju organizatori događaja.

Minela Masleša (Konjic, 1987.) diplomirala na Odsjeku za bhs jezike i književnosti naroda BiH na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Piše poeziju i prozu. Radove je objavljivala u regionalnim zajedničkim zbirkama. Sudjelovala je u beogradskom projektu Studentskog kulturnog centra "Reč u prostoru" i 54. Sarajevskim danima poezije u grupi mladih pjesnikinja i pjesnika.

Alen Brlek (Zagreb, 1988.) osnovnu i srednju školu završio je u Puli i Rovinju. Za Metakmorfoze dobio je nagradu Na vrh jezika za najbolji rukopis zbirke poezije autora do 35 godina za 2013. godinu. Trenutno priprema sljedeću zbirku.

''Sve vas srdačno očekujemo u četvrtak 18. 2. 2016. u 20 sati u Općoj čitaonici Narodne knjižnice HNŽ-a Mostar. Ulaz je dakako, slobodan. Program moderiraju Ivan Šunjić i Anita Pajević'', navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close