Promocija knjiga

„Izopačeno čovječanstvo“ i „Preživjeti 21 stoljeće “ Žane Alpeze pred Livnjacima

„Izopačeno čovječanstvo „Preživjeti 21 stoljeće“ je skup Kolumni koje autorica Žana Alpeza piše za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnje tri godine
Kultura / Knjige | 07. 07. 2021. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Promocija knjiga Žane Alpeze pred Livnjacima

Promocija knjiga „Izopačeno čovječanstvo“ i „Preživjeti 21 stoljeće“ autorice Žane Alpeze održat će se u organizaciji Udruge Pravi put  održat će se u petak 9. srpnja u PC Forum Livno s početkom u 19 sati.

„Izopačeno čovječanstvo „Preživjeti 21 stoljeće“ je skup Kolumni koje autorica Žana Alpeza piše za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnje tri godine. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

U njoj otvoreno, bez ustezanja, kroz osobna iskustva progovara o mizantropiji kojom smo, nažalost okruženi. Sve više smo, misli autorica, zaokupljeni sami sobom i vlastitim uspjehom i na tom se putu negdje izgube prave vrijednosti, moralnost i jednostavnost, bez obzira na sredinu u kojoj živimo.

Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

Kopirati
Drag cursor here to close