Knjiga.ba

'Da vam Minka nešto kaže' najtraženiji naslov u ožujku

Riječ je o fiktivnom ženskom liku mlade djevojke po imenu Minka, koji je svojim humorističnim komentarima dostigao planetarnu popularnost s više od 150.000 pratitelja na društvenim mrežama.
Kultura / Knjige | 03. 04. 2020. u 09:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija  / 'Da vam Minka nešto kaže' najtraženiji naslov u ožujku

I u ožujku kao i prethodni mjesec Hazim Hadžić i njegovo novo djelo "Da vam Minka nešto kaže" na vrhu je liste najtraženijih naslova u online knjižari Knjiga.ba.

Riječ je o fiktivnom ženskom liku mlade djevojke po imenu Minka, koji je svojim humorističnim komentarima dostigao planetarnu popularnost s više od 150.000 pratitelja na društvenim mrežama.
Stvorivši Minku, njenu mamu Omerovcu i brata Sameda, Hadžić je stvorio cijelo društvo čija je nacija - čovjek, a religija - jednostavnost.

Osim ovog djela u online knjižari najtraženiji naslovi u ožujku bili su "Bukača", "Sretna žena", "NTC 1 - IQ deteta briga roditelja, Predškolski uzrast 3-7", "Pravilna linija ishrane - Naučite da živite zdravi, vitki i slobodni", "Pazi kojeg vuka hraniš", "NTC sistem učenja - Kako stimulirati razvoj inteligencije kroz igru", "7 tajni uspjeha", "Male žene, Dobre supruge", "Ja, Pink Panter - Ispovijest".
Iz online knjižare za čitanje su preporučili knjigu "7 tajni uspjeha" autora Kenana Crnkića, a u pitanju je knjiga koja otkriva da svako može postići uspjeh ako oslobodi svoj neograničeni potencijal.

Autor na jednostavan, praktičan i motivirajući način daje odgovor kako se taj potencijal oslobađa i ohrabruje da se počne stvarati uspjeh na svim razinama uz poruku "Život je ono što od njega napravimo".

Preporuka za čitanje je i knjiga "Male žene, Dobre supruge" autorice Louise May Alcott za koju tvrde da je jedna od najvoljenijih i najčitanijih knjiga svih vremena.

Zasnovana na mladalačkim doživljajima Luize Mej Olkot, Male žene opisuju obiteljski život četiri sestre Marč koje žive u maloj zajednici Nove Engleske.

Meg, najstarija, lijepa je i želi da bude dama. Džo je sa svojih petnaest godina neugledna i nekonvencionalna i gaji ambiciju da postane spisateljica. Bet je nježna trinaestogodišnjakinja sklona muzici, a Ejmi plavokosa dvanaestogodišnja ljepotica.

Priča o njihovim kućnim avanturama, pokušajima da uvećaju obiteljske prihode, njihovim poznijim ljubavima i prijateljstvu sa susjedima Lorensima i dan-danas je svježa i zavodljiva.

Dobre supruge nastavljaju pripovijest o sestrama Marč koje će kao mlade žene morati da se suoče s neumitnim iskušenjima i problemima svakodnevnog života u svojoj potrazi za srećom.
Za još više zanimljivih naslova moguće je posjetiti online knjižaru na adresi Knjiga.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close