E.L. James

'The Mister' novi erotski roman autorice 'Pedeset nijansi sive'

Roman će se zvati “The Mister”, a u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi na policama knjižara naći će se 16. travnja, izvijestio je njezin izdavač Vintage Books.
Kultura / Knjige | 25. 01. 2019. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Autorica romana “Pedeset nijansi sive” E.L. James uskoro izdaje novu erotsku knjigu koju najavljuje kao “Pepeljuginu romansu za 21. stoljeće”.

Roman će se zvati “The Mister”, a u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi na policama knjižara naći će se 16. travnja, izvijestio je njezin izdavač Vintage Books.

Radnja se odvija u Londonu i u istočnoj Europi, a fokusirana je na priču o engleskom aristokratu kojega zavodi tajanstvena, glazbeno nadarena mlada žena koja je nedavno stigla u Englesku, otkriva izdavač.

“Jako sam uzbuđena zbog toga što će ova strastvena nova romansa ugledati svjetlo dana”, kazala je James. “Priča je to o Pepeljugi 21. stoljeća. Maxim i Alessia odveli su me na fascinantno putovanje i nadam se da će i moje čitatelje oduševiti njihova uzbudljiva i senzualna priča.”

Trilogija Jamesove, “Pedeset nijansi sive” prvi je put objavljena 2012. godine. Odmah je stigla na vrh popisa najprodavanijih knjiga u svijetu sa 150 milijuna prodanih primjeraka.

Romane je u tri filma pretočio filmski studio Universal Pictures, a na globalnom su tržištu zaradili više od milijardu dolara.

Filmovi koji su ubrzo dobili etiketu “pornografije za mame”, a privukao je većinom žensku publiku, odmah je izazvao brojne rasprave o granicama između erotike i prizora emocionalnog ili seksualnog zlostavljanja.

Još nije poznato hoće li se po novome romanu snimiti i filmska verzija, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close