Knjiga svima i svuda

Interliber seli u online formu

Pripremljen je i poseban Premium program kroz koji će birani autori predstavljati svoje aktualne naslove na trećem programu HRT-a i Youtube kanalu ZNK.
Kultura / Knjige | 09. 11. 2020. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt "Knjiga svima i svuda" nadomjestit će ovogodišnji sajam knjiga Interliber, a otkazane sajamske aktivnosti preselit će se od 10. do 15. studenoga na online platformu te u knjižare diljem Hrvatske, najavljeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

Knjige će se nuditi po akcijskim cijenama, a čitatelji će ih moći kupiti putem posebne web stranice na portalu Zajednice nakladnika i knjižara HGK, istaknuto je na konferenciji za novinare održanoj u Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) u Zagrebu.

Pripremljen je i poseban Premium program kroz koji će birani autori predstavljati svoje aktualne naslove na trećem programu HRT-a i Youtube kanalu ZNK.

Hrvatska ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek istaknula je da je ove godine njezino Ministarstvo Zajednici nakladnika i knjižara za domaće i inozemne sajmove osiguralo ukupno 650 tisuća kuna

Pozvala je sve da iskoriste sajamske popuste i ovo vrijeme u kojemu je, smatra, uobičajeno da izađe jako puno noviteta te da ljudi kupuju i daruju knjige. Time će oplemeniti svoje vrijeme i pomoći nakladničko-knjižarskoj industriji u Hrvatskoj, dodala je ministrica.

Predsjednik Zajednice nakladnika i knjižara HGK Slavko Kozina napomenuo je da platforma "Knjiga svima i svuda" uključuje 126 knjižara diljem Hrvatske sa sajamskim popustima te mrežnu stranicu koja okuplja web shopove nakladnika.

Kopirati
Drag cursor here to close