Mostar

Večeras u Kosači spektakularna predstava Tarika Filipovića "Sex i glad"

Predstava počinje u 20 sati, a ulaznica za ovaj spektakl ostalo je još jako malo.
Kultura / Kazalište | 21. 09. 2022. u 07:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras će se u HD Herceg Stjepan Kosača odigrati spektakularna predstava Tarika Filipovića pod nazivom „Seks i glad“

Predstava počinje u 20 sati, a ulaznica za ovaj spektakl ostalo je još jako malo.

Bh turneja počela je u Vitezi gdje je predstava bila rasprodana nekoliko dana prije izvedbe, baš kao i u Jajcu, a sve Mostarce koji dođu na predstavu očekuje sat i pol vremena dobre zabave.

Nakon Mostara turneja se nastavlja u Zenici.

Nova monokomedija Tarika Filipovića

Riječ je o predstavi Tarika Filipovića, u kojoj glavnu ulogu ima upravo Filipović. Redatelj je Mario Kovač, a sve skupa to čini ekipu koja voli dobro nasmijati publiku začinjenim humorom.

Tko je doktor Udo­ Špricnmaher?

Predstava ''Sex i glad'' uz nastavak ''Doktor za one stvari'' govori o doktoru seksologije, profesoru i playboyu imena Udo­ Špricnmaher, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Filipović. U najavi pišu da će ova predstava publiku na kratko odvesti na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. U ovoj predstavi publika će imati priliku upoznati i/ili prepoznati najrazličitije vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, kao i fenomene poput cyber seksa, chem seksa ili, na primjer, roll playa… Koliko god živimo u hiperseksualiziranom svijetu, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua.

Predstava ''Sex i glad'' upravo pokušava detabuizirati ovo neizostavno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena. A Tarik je dokazani doktor za naše nevolje i mrzovolje. Autori ovom predstavom ne žele nikoga uvrijediti, a nadaju se da će se svidjeti i konzervativnijoj publici.

Kopirati
Drag cursor here to close