Prva u Novoj godini

Ulaznice za 'Soboslikara' su dobili...

Kultura / Kazalište | 07. 01. 2015. u 13:24 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JU Narodno pozorište u Mostaru novu 2015. godinu počinje prikazivanjem komedije 'Soboslikar'. Predstava će biti odigrana u četvrtak, 08.01.2015. na maloj sceni Studija 64 sa početkom u 20 sati.

Ovom prilikom Bljesak.info je nagradio dva čitatelja sa po dvije ulaznice za ovu predstavu. Karte su osvojili Ivana Matijević i Asmir Kajan. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Riječ je modernoj, laganoj komediji, rađenoj prema dramskom tekstu Donalda Churchilla, koja se bavi preispitivanjem uobičajenih etičkih normi vezanih za brak, povjerenje, preljubu, sreću, pravdu.

Radnja je smještena u dnevni boravak bračnog para Hornebeam, u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, period seksualne revolucije, studentskih prosvjeda i rock'n roll-a.
U predstavi igraju: Emir Spahić, Maja Zećo i Amela Kreso.

Ulaznice možete kupiti na blagajni pozorišta ili rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550 128. Rezervacije ulaznica možete napraviti i preko e-maila: [email protected], te putem facebook profila ili fb stranice Narodno pozorište Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close