Repriza

Ulaznice za 'San ljetne noći' su dobili....

Kultura / Kazalište | 19. 10. 2015. u 12:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komedija 'San ljetne noći', u podnaslovu 'Šekspir na deponiji' (izvorno A Midsummer Night's Dream; 1594. godina) rađena je prema istoimenom djelu najpoznatijeg, najpopularnijeg i najizvođenijeg dramskog pisca u povijesti svijeta, William Shakespearea.

Narodno pozorište i Bljesak.info nagradili su dva čitatelja sa po dvije ulaznice za ovu predstavu. Ulaznice su osvojili Ivana Perić i Azra Ravnjak. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Poznato je da se Shakespeare bavio glumom, pisao pjesme i drame, pri čemu je pokazao podjednak talent za tragediju i komediju. Njegova djela su prevedena na sve jezike svijeta, a stihovi najcitiraniji od svih autora u povijesti književnosti.

Režiju predstave potpisuje beogradski redatelj Erol Kadić, a karakteristika ove predstave jeste što se radnja zapravo događa na deponiji, te što su akteri 'propalice i beskućnici' koji pokušavaju postaviti na scenu jedno od najzahtjevnijih Šekspirovih djela.

U predstavi igra cijeli ansambl Narodnog pozorišta Mostar: Ajla Hamzić, Saša Oručević, Maja Zećo, Jamin Krpo, Šerif Aljić, Emir Spahić, Emir Sejfić, Vedran Vilogorac, Goran Lozo, Amela Kreso, i Mirsad Elezi.

Cijena ulaznica u ovoj sezoni je 7 KM, studenti i umirovljenici imaju popust od 50%.

Ulaznice možete kupiti na blagajni kazališta ili rezervirati svakim radnim danom od 09 - 14 sati na broj telefona 036/ 550- 128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e- maila: [email protected], te putem facebook stranice Narodnog pozorišta Mostar. Predstava će biti izvedena u utorak 20.10.2015. od 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close