Nagrađujemo

Ulaznice za predstavu 'Šta ćemo sad?' osvojili su ....

Kultura / Kazalište | 08. 02. 2015. u 09:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 10.02.2015. na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar bit će upriličena izvedba predstave pod nazivom 'Šta ćemo sad?'. To je moderna, dinamična komedija, priča koja kao da je ispričana da raja shvati vic, a ustvari je vješto postavljeno pitanje koje ostavlja gorak okus - jesmo li mi sami vic u ovo naše vrijeme?

Po riječima glumaca, to je 'glumački tekst' koji se bavi glumačkim strahovima, ali je i parodija na stanje društva u kojem se nalazimo. Autor teksta je Branko Đurić-Đuro, redatelj Ahmed Imamović.

Igraju: Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo. Početak predstave je u 20 sati.

Kao i do sada Bljesak.info u suradnji sa Narodnim pozorištem je nagradio dva čitatelja sa po dvije ulaznice za ovu predstavu. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica. Ovaj put ulaznice su osvojili Larisa Babaja i Herbert Vrljić.

Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na blagajni pozorišta ili rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550 128. Rezervacije ulaznica možete napraviti i preko e-maila: [email protected], te putem facebook profila ili fb stranice Narodno pozorište Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close