Repriza

Ulaznice za predstavu 'Hotel Plaza' su dobili ...

Kultura / Kazalište | 06. 04. 2016. u 06:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 7. travnja 2016. godine u terminu od 20 sati, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Mostaru, na interesovanje velikog broja gledatelja ponovno će biti izvedena dinamična komedija, 'Hotel Plaza' autora Neil Simona, u režiji jednog od najboljih bosanskohercegovačkih glumaca i redatelja Admira Glamočaka.

Tim povodom Bljesak.info i Narodno pozorište su nagradili troje čitatelja sa po dvije ulaznice za ovu predstavu. Dobitnici ulaznica su Minja Jovanović, Katarina Marijanović i Dženita Pobrić. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica. 

Odlična glumačka postava koju čine Admir Glamočak, Jasna Žalica, Maja Zećo, Amela Kreso, Emir Spahić, Ajla Hamzić, Saša Oručević i Emir Sejfić, kao i izvrsna scenografska i kostimografska rješenja koja potpisuje jedna od najboljih bosanskohercegovačkih konceptualnih umjetnica Amra Zulfikarpašić, garancija su za kvalitetnu pozorišnu predstavu.

Cijena ulaznica je 7 KM, a cijena za umirovljenike i studente je 3,5 KM. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta ili rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550-128. Rezervacija ulaznica se može izvrsiti i putem e-maila: [email protected] i facebook stranice.

Kopirati
Drag cursor here to close