Narodno pozorište

Ulaznice za predstavu ''Ćelava pjevačica'' su osvojili...

Kultura / Kazalište | 28. 09. 2017. u 14:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najnovija predstava Narodnog pozorišta Mostar “Ćelava pjevačica” (Eugène Ionesco / režija: Lajla Kaikčija), bit će izvedena na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak, 29. 9. u 20 sati, priopćeno je.

Čujete li sat kako otkucava? Vrijeme prolazi, čujete li? Je li i zvuk sata izgubljen u buci zvukova danas? Koji je smisao, nas i vremena? Ima li nade za promjene? Pogledajte predstavu “Ćelava pjevačica” u NPM-u po čuvenom dramskom Ionescom tekstu - i razmislite.

Adaptaciju i dramaturgiju predstave potpisuje Adnan Lugonić, scenografiju i kostimografiju Sabina Trnka. U predstavi igraju Emir Sejfić (g. Smit) , Maja Zećo (gđa Smit), Emir Spahić (g. Martin), Dina Mušanović (gđa Martin), Andrea Aković (Meri) i Saša Oručević (vatrogasni kapetan).

Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom 3,50 KM.

Ulaznice za predstavu “Ćelava pjevačica” možete kupiti na blagajni Narodnog pozorišta Mostar svakim radnim danom od 9 - 14 sati ili rezervisati na telefon 036/550-128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e- maila: [email protected], te putem poruke u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar. Na dan igranja predstave blagajna je otvorena od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.

Bljesak.info i Narodno pozorište su nagradili  čitatelje s 3x2 ulaznice za predstavu ''Ćelava pjevačica''. Ulaznice su osvojile Ivona Kostić, Ivana Marić i Vesna Lovrić.
Kopirati
Drag cursor here to close