Predstava

Ulaznice za ''Balkanske mućke'' su dobili....

Kultura / Kazalište | 16. 03. 2015. u 07:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 17. ožujka 2015. u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar možete pogledati komediju ''Balkanske mućke'', rađenu prema motivima Ray Cooneya, u režiji Andree Ade Lazić.

Komedija koja prikazuje koliko se svaki, pa i najljepši trenutak u životu Balkanca, može dovesti do apsurda, izokrenuti u svoju negaciju, ''od gotovog napraviti veresija'', da bi se, navodno, trgovalo i presipalo iz šupljeg u prazno. Neprestana muljavina, šverc svega i svačega, potrebnog i nepotrebnog, u zla i dobra vremena, od nužde i od zabave, na tuđu, i nerijetko, na svoju štetu.

Igraju: Emir Sejfić, Emir Spahić, Vedran Vilogorac, Amela Kreso, Ajla Hamzić, Šerif Aljić, Maja Kenzović Lasić, Asmin Krpo, Mirsad Elezi.

Ulaznice po cijeni od 10 KM možete rezervirati svakim radnim danom od 9 do 14 sati: na telefon: 036 550 128 e-mail: [email protected] u inbox facebook profila: Narodno pozorište Mostar, priopćeno je.

Za ovu predstavu NP Mostar i Bljesak.info nagradili su dva čitatelja s po dvije ulaznice. Karte su dobili Martina Jurčević i Adnan Konjhodžić. Dobitnici su o načinu preuzimanja ulaznica obaviješteni putem maila.
Kopirati
Drag cursor here to close