Ne boji se boje!

U tijeku je prijava zidnih površina za oslikavanje murala u Mostaru

Street Arts Festival u Mostaru poziva sugrađane da prijave zidne površine za oslikavanje umjetničkih murala
Kultura / Kazalište | 18. 06. 2021. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod sloganom “Ne boji se boje!” počele su pripreme za deseto, jubilarno izdanje Street Arts festivala u Mostaru koji će se održati ovog rujna. Ovim putem ekipa SAF-a ponovno poziva naše sugrađanke i sugrađane na suradnju i prijavu svojih objekata za oslikavanje umjetničkim muralima.

Svi koji su zainteresirani da muralima, kao svojevrsnom galerijom na otvorenom ukrase pročelja vaših zgrada, javnih i drugih objekata, kontaktirajte organizatore na [email protected] ili pozivom na broj 063 259 518.

“Zajedno omogućimo da naše ulice postanu veliki atelje svjetski priznatim umjetnicima koje planiramo ugostiti od 03.09. do 13.09.2021.” kazali su organizatori.

Za vrijeme održavanja, festival organizira brojne alternativne i otvorene programe za razne
generacije koji objedinjuju ulični teatar, glazbu, ples, radionice i izložbe, odnosno mogućnost da se društvo informira, razvije zanimanje i ostvari odnos s gradom i umjetnošću u gradu.

Umjetnost realizirana na zidnim plohama eksterijera, izložene promatraču iz civilnog života, želi u formi jedne galerije i eksponata učiniti umjetnost dostupnom i pristupačnom životu svakodnevice.

Kopirati
Drag cursor here to close