urnebesna komedija

Mostarci 'umirali' od smijeha, Haris Burina izveo monodramu 'Tako je govorio Lepi'

Kroz izuzetno zabavu i duhovitu (ne)stand-up komediju Burina donosi priču o svojim susjedima, roditeljima, supruzi, tuzlanskim kriminalcima, sarajevskim taksistima, mostarskim liskama...
Kultura / Kazalište | 03. 11. 2017. u 19:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajna komedija odigrana je večeras u Narodnom pozorištu Mostar. Monodrama 'Tako je govorio Lepi' autora Harisa Burine uspješno je izvedena i u Mostaru nakon napunjenih dvorana širom Bosne i Hercegovine.

Kroz izuzetno zabavu i duhovitu (ne)stand-up komediju Burina donosi priču o svojim susjedima, roditeljima, supruzi, tuzlanskim kriminalcima, sarajevskim taksistima, mostarskim liskama kao i vrhunskim prijateljima iz svijeta glume, glazbe, estrade. Ideju za predstavu dobio je prilikom snimanja igranog filma "Balada o Pišonji i Žugi" u kojem Burina ostvaruje ulogu Lepog, legendarnog lika iz istoimene čuvene pjesme rock grupe Zabranjeno Pušenje.

Bljesak.info / Burina od Mostaraca izmamio aplauze, smijeh i suze

''Ne znam nikog tko je uspio mostarsku publiku prevariti. Ja drhtim od radosti ali i od odgovornosti u trenutku kad kažem grad Mostar pa time iskazujem osobno poštovanje prema njemu tj. njegovoj publici'', rekao je Haris Burina u ranije objavljenom intervju za Bljesak.info.

Haris Burina je glumac koji je osvojio i Lisku za najboljeg glumca večeri i za najboljeg festivala komedije 'Mostarska liska'.

Bljesak.info / Burina od Mostaraca izmamio aplauze, smijeh i suze
Kopirati
Drag cursor here to close