Izvedba predstave

'Šta ćemo sad' u Narodnom pozorištu, ulaznice su dobili...

Kultura / Kazalište | 22. 06. 2015. u 13:41 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak, 25.06.2015. sa početkom od 20 sati, u Narodnom pozorištu Mostar pogledajte komediju 'Šta ćemo sad'.

Tekst Branka Đurića se na prvo čitanje doima kao komedija u kojoj se on kao glumac primarno bavi strahom svoje profesije od praznog pozorišta. Ubrzo se otkriva da je ovaj tekst egzistencijalna parodija stanja nas samih u društvu u kome se nalazimo.

Za ovu predstavu Narodno pozorište Mostar i Bljesak.info nagradili su dva čitatelja sa po dvije ulaznice. Ovaj put nagrađeni su Ana Marinović i Emica Laličić. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Netko ima ključeve, netko kontrolira svjetlo, mi bi malo da izađemo, pa opet malo da ostanemo. Izuzetno dinamična komedija, linijska priča koja kao da je ispričana da raja shvati vic, a ustvari je vješto postavljeno pitanje koje ostavlja gorak okus – jesmo li mi sami vic u ovo naše vrijeme?

Igraju: u ulozi Roberta – Emir Spahić, u ulozi Marije – Ajla Hamzić, u ulozi portira – Goran Lozo. Ulaznice po cijeni od 10 KM, za studente i umirovljenike 5 KM, se mogu rezervirati na: telefon: 036/550128 i u inbox na facebook stranici Narodno pozorište Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close