Zahtjevne uloge

Skidanje do gola na Mostarskoj liski; Ulaznice za '39 stepenica' su dobili...

Kultura / Kazalište | 22. 04. 2015. u 21:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veoma zahtjevna uloga za glumce i provokativna predstava za publiku je izvedena trećeg dana 'Mostarske liske'. Na festivalu komedije gostovao je teatar 'Rugantino' iz Zagreba sa predstavom 'This casting'.

Radnja predstave govori o audiciji za tri djevojke koje žele postati tv voditeljice. Pred njih se postavljaju razni zadaci, te i same dolaze u iskušenje kada se treba skinuti gotovo do kraja, ali i zadovoljiti nekoga iz publike.

Zbog eksplicitnih scena nije bilo dozvoljeno fotografiranje predstave u cjelosti. 

Kroz dva sata predstave, koja je autorski projekt Mirana Kurspahića, glumice su bile u interakciji s publikom koja je večeras odgovorila svim zahtjevima. Na kraju su glumice nagrađene velikim pljeskom, dok je 'Malu lisku' dobila Mirela Videk.

Na 12. međunarodnom festivalu komedije u četvrtak će biti izvedena predstava '39 stepenica' Narodnog pozorišta Tuzla. Radnja se odvija oko nedužnog čovjeka koji je krivo optužen za ubojstvo, pa pokušava naći prave ubojice i razotkriti zavjeru, što je bio jedan od temeljnih motiva budućih Hitchcockovih filmova.

Mostarsku publiku su Narodno pozorište i Bljesak.info ponovno nagradili. Dva čitatelja dobili su po dvije ulaznice za predstavu '39 stepenica', a trebalo je točno odgovoriti na pitanje: Koja će se predstava Narodnog pozorišta Mostar odigrati do kraja natjecateljskog dijela 'Mostarske liske' (navesti naziv predstave)? Odgovor je bio: Predstava 'Šta ćemo sad'.

Ulaznice za večerašnju predstavu '39 stepenica' su dobili Arijana Krndelj i Asmir Kajan. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close