Predstava

Samo me čekaj dugo u mostarskom Kazalištu

Sveučilišni studentski teatar osobito je radostan što će premijeri nazočiti Mateja Lovrić, voditeljica udruge "Gledaj srcem".
Kultura / Kazalište | 14. 12. 2021. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijera predstave Sveučilišnog studentskog teatra "Samo me čekaj dugo", autorice Valerije Bago, a u režiji Tine Laco, bit će izvedena u srijedu, 15. prosinca u 20 sati, na Maloj sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru.

Osim članova Teatra, u predstavi sudjeluju i male glumice i glumci iz Osnovne škole fra Petra Bakule.

Sveučilišni studentski teatar osobito je radostan što će premijeri nazočiti Mateja Lovrić, voditeljica udruge "Gledaj srcem" jer će sav prihod ostvaren od prodanih ulaznica, kao i dobrovoljne donacije, biti upućene upravo za potrebe ove udruge.

Foto: Bljesak.info / Sveučilišni studentski teatar izveo predstavu u Mostaru

"Zahvaljujem Studentskome zboru Sveučilišta u Mostaru na potpori, HD Kosača na ustupljenom prostoru za probe, HNK u Mostaru na ustupljenome prostoru za premijeru i, naravno, našem malom vrijednom ansamblu. Osobito nam je drago što smo se, upravo u ovo božićno vrijeme, povezali s Udrugom "Gledaj srcem" kako bismo dali svoj doprinos potrebitima te se nadamo da će to poslužiti kao poticaj i svima drugima da se priključe nekoj od brojnih humanitarnih akcija u našemu gradu i županiji", istaknula je doc. dr. Tina Laco, voditeljica Sveučilišnog teatra.

S obzirom da je zbog epidemoloških mjera broj mjesta bio ograničen, sve su ulaznice za premijeru rezervirane, a iz Sveučilišnog studentskog teatra najavljuju skoru reprizu predstave.

Kopirati
Drag cursor here to close