Premijera

Premijerno izvedena predstava 'Hotel Plaza'

Kultura / Kazalište | 25. 03. 2016. u 23:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je premijerno izvedena predstava 'Hotel Plaza' u režiji Admira Glamočaka. U predstavi igraju Jasna Žalica, Maja Zećo, Amela Kreso, Emir Spahić, Ajla Hamzić, Saša Oručević, Emir Sejfić i Admir Glamočak.

Karte za premijeru su rasprodane prije nekoliko dana, a za prvu reprizu ostalo je vrlo malo karata. Repriza predstave će se igrati u subotu 26.3. od 20 sati na velikoj sceni Narodnog pozorišta.

Jasna Žalica je izjavila: "Uživala sam radeći na ovoj predstavi zajedno sa svojim studentima. Dugo nisam igrala u kazalištu, bavila sam se filmom i svojim životom".

"Izuzetno mi je drago što sam imao priliku da radim u Narodnom pozorištu Mostar zajedno s mlađim glumcima iz ansambla kazališta, sa svojim studentima, kao i sa svojom kolegicom Jasnom Žalicom s kojom nisam dugo radio", kazao je Glamočak.

Karte možete kupiti na blagajni pozorišta ili rezervirati putem telefona 550128 od 9 do 14 sati ili dva sata prije početka predstave. Ulaznice se mogu rezervirati putem maila [email protected], te putem facebook stranice Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close