Crna komedija

Premijera predstave "Ti, Ja i Štela" u Mostaru

Crna komedija ''Ti, Ja i Štela'' na satiričan način prikazuje rješavanje problema nezaposlenosti u korumpiranom društvu.
Kultura / Kazalište | 24. 11. 2022. u 12:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta "On my own - Neću štelu Vol II" 1. prosinca s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače bit će izvedena premijera predstave ''Ti, Ja i Štela''.

Predstava je dio antikorupcijskog projekta Udruženje "Dignitet", koji doprinosi aktiviranju mladih da problem korupcije adresiraju kao jedan od glavnih prioriteta u svojim lokalnim zajednicama, a poseban naglasak stavlja se na umjetnički aktivizam i ekološku osviještenost građana, kao i doprinos mladih u borbi protiv korupcije.

Crna komedija ''Ti, Ja i Štela'' na satiričan način prikazuje rješavanje problema nezaposlenosti u korumpiranom društvu. Radnja koja je isprepletena prisutnošću korupcije u društvu, prikazuje mladi par, koji opterećeni egzistencijalnim problemima, krene tragati za očajnim rješenjima.

Video: Ti, Ja i Štela

Predstava je autorsko djelo čiju tekst i režiju potpisuje Ivo Čarapina, a u njoj igraju: Sabahudin Gluhović, Sarah Sarić, Haris Hodžić, Tea Pandža, Džejla Tanović i Ivo Čarapina.

Nakon premijera 1. prosinca u 20 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače, planirana je prva repriza u Narodnom pozorištu Mostar, 13. prosinca, u 20 sati. Ulaz na predstavu je besplatan.

Projekt "On my own - Neću štelu Vol II" podržava Fond otvorenog društva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close