GKM Vitez

Predstava 'Svastike' osvojila Grand Prix festivala u Slavonskom Brodu

Kultura / Kazalište | 11. 09. 2017. u 06:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava "Svastike" Gradskog kazališta mladih Vitez osvojila je Grand Prix 10. festivala amaterskog kazališta (FAK) u Slavonskom Brodu, koji se ove godine održao pod motom "FAK ten, winners again!".

"Jako smo sretni što su oni zbog kojih se predstave i igraju, dakle publika, pokazali kako cijene i da im se jako sviđa to što radimo. 'Svastike' su na svim festivalima gdje je publika birala najbolju predstavu osvojile ovu nagradu što pokazuje da ona zbilja ima veliku vrijednost, a također upotpunile su nestvaran skor, četiri od četiri Grand Prixa na FAK-u u Slavonskom Brodu. Sada ćemo se okrenuti novim izazovima, a mislim da ćemo se nakon 10. FAK-a neko vrijeme suzdržati od natjecateljskih nastupa u Slavonskom Brodu", kazao je u izjavi za medije Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Pred članovima GKM-a Vitez predstoji uzbudljiv nastavak kazališne, ali i kalendarske godine. Naime, u rujnu započinju već 9. dani kazališta "Vitez 2017", a uz već dogovorene nastupe po BiH, Hrvatskoj i Srbiji očekuje ih prijam novih članova, ali i rad na novim predstavama.

Kopirati
Drag cursor here to close