Evo prilike

Predstava o odrastanju koju treba pogledati svaki mališan

Kultura / Kazalište | 08. 06. 2022. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Moj prijatelj Bumbi

Ovoga tjedna u Lutkarskom kazalištu Mostar publika će imati priliku pogledati predstavu Moj prijatelj Bumbi.

Predstava će se igrati u dva termina, u petak 10. lipnja u 18:00 sati i u subotu 11. lipnja u 11:00 sati.

O predstavi:

Moj prijatelj Bumbi je topla priča o odrastanju, zaigranosti, mašti i bezuvjetnoj ljubavi koja pršti iz svakog djeteta. Sjećanje na djetinjstvo je šaroliko, no jedno je sigurno – svi smo bili djeca.

Ova priča je upravo o tom djetetu koje živi u nama i koje ne smijemo odrastanjem potisnuti dalje od sebe. Bumbi je plod mašte jednog djeteta koje u svojoj zaigranosti ne nailazi na razumijevanje odraslih.

Ova je predstava prepuna raznih šala, munjevitih gegova i zabavnih songova koji će zasigurno nasmijati djecu, ali i roditelje.

U predstavi igraju: Ana Ljubić, Tibor Oreč, Jadranka Popović Miljko, Anela Planinić Škutor i Ivan Nevjestić

Cijena ulaznice je 4 KM.

"Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9:00 do 14:00 sati ili putem naše službene Facebook stranice također svaki radni dan od 9:00 do 14:00 sati", ističu iz Lutkarskog kazališta.  

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Kopirati
Drag cursor here to close