Kreativan odmor

Počinje sajam dječje kreativnosti 'Bajkovnica'

Radit će se svaki dan od 10,00 do 14,00 sati, a mogu nazočiti sva djeca osnovnoškolskog uzrasta. Ulaz je besplatan.
Kultura / Kazalište | 08. 01. 2018. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak u  10,00 sati u Osnovnoj školi "Mujaga Komadina" počinje 11. Sajam dječije kreativnosti "Bajkovnica" što ga zajedno organizuju Centar za dramski odgoj i Mostarski teatar mladih.

Cilj je u vrijeme zimskog školskog raspusta djeci ponuditi poludnevni kreativni boravak u igraonici u kojoj će u različitim radionicama obogatiti svoje znanje, upoznati druge i na stvaralački način istraživati nove mogućnosti i riješavati probleme koji ih okružuju i koji im predstavljaju problem, priopćili su organizatori.

Istovremeno, ispunit će slobodno vrijeme na nov i zabavan način. "Bajkovnica" će u 5 dana ponuditi 5 različitih predstava koje će svaki dan otvoriti neki problem, odnosno temu koja će tog dana biti predmet zanimanja i istraživanja. Radit će se svaki dan od 10,00 do 14,00 sati, a mogu nazočiti sva djeca osnovnoškolskog uzrasta. Ulaz je besplatan.

Danas, prvi dan sudionicima će biti ponuđena kao mamac predstava 518 - ta repriza predstave teatra u obrazovanju "Maske" koja otvara pitanja nasilja sa posebnim naglaskom na maloljetničko nasilje, kažu organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close