Predstava

„Plastika“ sinoć oduševila sarajevsku, a večeras stiže pred mostarsku publiku

U sat i petnaest minuta ove dvije žene, pričajući svoje živote, naprave presjek društveno-političke stvarnosti u proteklih trideset godina na ovim našim prostorima.
Kultura / Kazalište | 04. 04. 2019. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hit komedija „Plastika“ u kojoj glume izvrsne glumice Nela Mihailović i Suzana Petričević oduševila je sinoć sarajevsku publiku u Domu mladih, a večeras stiže pred mostarsku publiku, gdje će obilježiti jubilej-150 izvedbu.

"Predstava 'Plastika' prikazuje žene koje su došle kod klasičnog prevaranta, da oslabe 20 kilograma za deset dana, pritegnu mišiće i na kraju operacijama promijene lični opis. Na kraju upadnu jedna drugoj u termin. Prevarantu je bilo važno samo da im uzme novac u zamjenu za novi život. Tu se njih dvije posvađaju. No, na kraju dvije potpuno različite ličnosti spoji ista muka: želja za novim početkom. No shvate da nema novog života, da plastika ne pomaže. Ne možeš udariti armaturu na lice i silikon u zadnjicu i izbrisati prošlost i ožiljke na duši", kazala je uoči predstave za medije glumica Suzana Petričević.

Foto: Davorin Sekulić / Predstava Plastika 

 U sat i petnaest minuta ove dvije žene, pričajući svoje živote, naprave presjek društveno-političke stvarnosti u proteklih trideset godina na ovim našim prostorima.

 Prvakinje narodnog pozorišta iz Beograda prepoznate su u cijeloj našoj regiji kao vrhunske glumice, a predstava 'Plastika' jedna je od najboljih komedija na ovim prostorima, što dokazuju brojne nagrade koje je predstava osvojila, te prepune dvorane širom dijaspore i regije.

Suzana Petričević je kazala  kako ova predstava jednako pogađa i muškarce i žene te smatra kako nijedna djevojka ne bi trebala da se uda prije nego vidi "Plastiku", jer samo iskrena i organska ljubav može donijeti sreću u braku. 

 Večerašnja 150.  izvedba u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača počinje u 20 sati, a ulaznice su dostupne u prodaji po cijenama 10 KM i 15 VIP na info pultu i Mjenjačnici u Mepas Mall-u, te prije početka predstave na blagajni Kosače.

Sve novosti pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/

Kopirati
Drag cursor here to close