Predstava koja će vas nasmijati

Osvojite ulaznice za hit komediju ''Mostarska djelidba''

“Mostarska djelidba” u režiji Sulejmana Kupusovića – predstava koja će vas nasmijati
Kultura / Kazalište | 25. 10. 2017. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hit komedija “Mostarska djelidba” na repertoaru je Narodnog pozorišta Mostar u petak, 27. 10. 2017. u 20 sati na Velikoj sceni NPM-a. Predstavu je prema djelu Skendera Kulenovića režirao Sulejman Kupusović (1951. – 2014.), a u predstavi igraju Saša Oručević, Emir Spahić, Jasmin Krpo, Goran Lozo, Emir Sejfić, Vedran Vilogorac, Mirsad Elezi, Šerif Aljić, Ekrem Čorda, Amela Kreso, Miralem Kolečić.

Predstava koja traje – provjerite zašto! U prepoznatljivom redateljskom rukopisu Sulejmana Kupusovića, predstava koja nas podsjeća na pitanja -  Mijenja li se ljudska priroda? Kakvi smo kad se dijeli...? Smjenjuju se generacije, politički i vladajući režimi ali mentalitet ljudi i problemi u osnovi ostaju uvijek isti.

Komedija koja će vas nasmijati i podsjetiti koliko čovjek zna biti neuk, pohlepan, malen u svojim ambicijama i željama, priopćeno je.

“Mostarska djelidba” je osvojila specijalnu plaketu stručnog žirija na Međunarodnom festivalu komedije “Mostarska liska” 2008.

Narodno pozorište Mostar u suradnji s portalom Bljesak.info dodijeljuje 2X2 ulaznice  za predstavu ''Mostarska djelidba''. Sve što trebate učiniti je poslati svoje podatke  (ime i prezime, broj mobitela) na email [email protected]. Sretno svima.

 

 

ULAZNICE

Ulaznice za programe u Narodnom pozorištu Mostar možete kupiti na blagajni Pozorišta svakim radnim danom od 9 - 14 sati. Rezervacije na broj 036/550-128, porukom u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar i na mail [email protected]. Na dan igranja predstave blagajna je otvorena od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati. Cijena ulaznice 7 KM, s popustom 3,50 KM.

 

Kopirati
Drag cursor here to close