Studio 64

Noć teatra i u Narodnom pozorištu: Osvojite ulaznice za predstavu

Kultura / Kazalište | 13. 11. 2014. u 12:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu manifestacije "Noć teatra" u subotu, 15.11.2014., na maloj sceni studija 64 glumci Narodnog pozorišta Mostar igraju poetsku dramu "Đaurko moja". Drama se bazira na motivima iz biografije mostarskog pjesnika Osmana Đikića i govori o životu i ljubavi Osmana i njegove supruge Zorke.

Dramski tekst napisala Selma Dizdar, režija Kaća Dorić. Igraju: Vedran Vilogorac, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Maja Zećo i Šerif Aljić.

Početak predstave je u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na blagajni pozorišta ili rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550 128.

Rezervacije ulaznica možete napraviti i preko e-maila: [email protected], te putem facebook profila ili fb profila Narodno pozorište Mostar.

Za ovu priliku Narodno pozorište i Bljesak.info nagradit će dva čitatelja sa po dvije ulaznice za navedenu predstavu. Pošaljite svoje ime i prezime na mail [email protected] najkasnije do petka 14.11.2014. u 12 sati uz obaveznu naznaku 'Noć teatra'. Dobitnici će putem maila biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica, a njihova imena će biti objavljena u ovom tekstu.

Kopirati
Drag cursor here to close