Narodno pozorište Mostar

Ne igraj na Engleze: Malo smijeha u Pozorištu

Tri najbolja prijatelja dijele zajedničko odrastanje, druženje, pa i strastvenu ljubav prema brzoj zaradi i sportskoj kladionici.
Kultura / Kazalište | 07. 02. 2022. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 11. veljače u 20 sati na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar, odigrat će se predstava 'Ne igraj na Engleze', Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića.

Riječ je o komediji gdje prisustvujemo jednom isječku iz života tri mladića iz grada. Tri najbolja prijatelja dijele zajedničko odrastanje, druženje, pa i strastvenu ljubav prema brzoj zaradi i sportskoj kladionici.

Ogromnih želja i gladni za uzbuđenjem, oni kockom zamjenjuju životnu realnost i neslanim šalama skrivaju vlastite probleme. Ipak, njihovo prijateljstvo i odnos prema životu, bit će poljuljani tijekom trajanja samo jedne nogometne utakmice, jer ovog puta nije uložen samo novac već i stvari mnogo vrijednije od novca.

Iako u nogometu postoji neriješen rezultat gdje nema pobjednika ni izgubljenog, u njihovoj igri neko mora da izgubi. U iščekivanju tog rezultata oni otkrivaju svoje strahove i nade, na vidjelo izlaze njihove mračne tajne... Da li će rezultat koji nestrpljivo iščekuju zaista promijeniti njihove živote?

U predstavi igraju: Emir Spahić, Ivan Skoko i Emir Sejfić.

Ulaznice za predstavu su u prodaji na blagajni NPM-a, svakim radnim danom od 9 do 14 sati, te na dan igranja predstave od 9 do 14 sati i od 18 do 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 10 KM, sa popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Broj tel. 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Dostupne su i godišnje ulaznice, koje podrazumijevaju ulaz na sve premijere nastale u produkciji NPM-a, za sva reprizna izvođenja nastala u produkciji NPM-a.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 do 14 sati po cijeni od 70KM.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close