Premijer pedstave

Nakon Bugojna 'Ne igraj na Engleze“ i pred banjalučkom publikom

Predstava je nastala u produkciji Teatra FEDRA Bugojno i Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke, a po odličnom tekstu Vladimira Đurđevića „Ne igraj na Engleze“.
Kultura / Kazalište | 02. 11. 2021. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Bugojna 'Ne igraj na Engleze“ i pred banjalučkom publikom

Premijera predstave „Ne igraj na Engleze“, koju je po tekstu Vladimira Đurđevića režirao Marko Vukosav. Izvedena je u ponedjeljak 1. studenog u Bugojnu.

Predstava je nastala u produkciji Teatra FEDRA Bugojno i Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke, a po odličnom tekstu Vladimira Đurđevića „Ne igraj na Engleze“. Tako da iz Teatra FEDRA već poručuju da imaju i hit i pozivaju poštovanu publiku da ovu predstavu ni slučajno ne propusti...

Redatelj i scenograf ove crne komedije je Marko Vukosav, redatelj iz Sečnja, koji trenutno živi i radi u Banjoj Luci, dok su uloge Piksija, Buleta i Pauna maestralno oživjeli Senad Milanović, Bojan Kolopić i Aleksandar Runjić.

Nakon bugojanske premijere predstava „Ne igraj na Engleze“ će imati i premijeru u Gradskom pozorištu Jazavac u Banjoj Luci 03.11.2021., a zatim i prve reprize u Banja Luci 9.11. i Bugojnu 11.11.2021. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close