Mostar

Pogledajte prijatelja Bumbi u Lutkarskom kazalištu

Moj prijatelj Bumbi je topla priča o odrastanju, zaigranosti, mašti i bezuvjetnoj ljubavi koja pršti iz svakog djeteta.
Kultura / Kazalište | 23. 02. 2022. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lutkarsko kazalište Mostar i ovoga tjedna svojim posjetiteljima nudi program za najmlađe. Predstava Moj prijatelj Bumbi igrat će u terminima petak 25.02.2022. u 18:00 sati i subota 26.02.2022. u 11:00 sati.  Cijena ulaznice je 4 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.

Moj prijatelj Bumbi je topla priča o odrastanju, zaigranosti, mašti i bezuvjetnoj ljubavi koja pršti iz svakog djeteta. Sjećanje na djetinjstvo je šaroliko, no jedno je sigurno – svi smo bili djeca. Ova priča je upravo o tom djetetu koje živi u nama i koje ne smijemo odrastanjem potisnuti dalje od sebe. Bumbi je plod mašte jednog djeteta koje u svojoj zaigranosti ne nailazi na razumijevanje odraslih.

Ova je predstava prepuna raznih šala, munjevitih gegova i zabavnih songova koji će zasigurno nasmijati djedcu ali i roditelje.

U predstavi igraju: Ana Ljubić, Tibor Oreč, Jadranka Popović Miljko, Anela Planinić Škutor i Ivan Nevjestić.

 

Budući da je broj posjetitelja ograničen svoje mjesto možete osigurati na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene facebook stranice kazališta svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Vaše rezervirane ulaznice možete preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominju da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Kopirati
Drag cursor here to close