Kosača

Kultna 'Audicija' stiže u Mostar!

Inače je tijekom inozemne truneje predstava u veljači je izvedena u šest gradova pred više od 7.000 posjetitelja, vraća se u Bosnu i Hercegovinu.
Kultura / Kazalište | 16. 03. 2018. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kultna ''Audicija'' nakon odlične turneje po Njemačkoj, 19. travnja stiže u Hrvatski dom Herceg Stjepana Kosača u Mostaru.

Inače je tijekom inozemne truneje predstava u veljači je izvedena u šest gradova pred više od 7.000 posjetitelja, vraća se u Bosnu i Hercegovinu.

Naime, zbog velikog interesa publike fenomenalni glumci Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević, Jasmin Geljo ponovo će pred sarajevsku publiku, i to 20. travnja u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru.

Ljubitelji dobrog humora nasmijat će se uz dobro poznate likove poput Simonide Puhalo, Majka Kjajevića, Mime Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafe Sudžuke... Iza turneje kultne predstave stoji agencija ''Stage Production'' na čelu sa producentom Adnanom Mundžićem.

''Pozivi za 'Audiciju' stižu iz svih krajeva svijeta. To je definitivno jedan brend koji bi sigurno svakog mjeseca u Sarajevu željelo vidjeti najmanje 1.000 ljudi. To je pokazala i tri puta puna sarajevska Skenderija. Ovaj put odlučili smo se za BKC, koji je manji i intimniji prostor i u kojem će publika na poseban način doživjeti omiljene glumce. Kada je u pitanju gostovanje u Mostaru, sigurno je da će se i tamo tražiti karta više, jer imamo pozive iz cijele Hercegovine, gdje jedva čekaju dolazak 'Audicije'", kaže Mundžić.

Karte za obje predstave moguće je kupiti putem sustava kupikartu.ba, a za 'Audiciju' u Sarajevu i na prodajnom mjestu Artikulacija/BKC i na prodajnom mjestu u Domu mladih na Skenderiji.

Kopirati
Drag cursor here to close