Uspjeh za uspjehom

Još jedna nagrada za "Game" i eMTeeM

Nakon Brčkog ansambl predstave "Game" otputovao je u Jagodinu gdje je u okviru programa 12. Festivala dječjih i omladinskih pozorišnih scena DOPS odigrao 27. listopada 98. reprizu predstave.
Kultura / Kazalište | 01. 11. 2022. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: MTM / Game

Protekli tjedan u Mostarskom teatru mladih bila je vrlo radna i uspješna. Naime, u ponedjeljak, 24. listopada u okviru završne manifestacije obilježavanja Dana Ujedinjenih nacija, a u organizaciji UNHCR za Bosnu i Hercegovinu u Brčkom je izvedena predstava "GAME".

Ovo autentično i bolno svjedočenje o izbjeglicama našeg vremena nikoga od dužnosnika nije ostavilo ravnodušnim. Dogovorena su daljnja igranja ove predstave.

Nakon Brčkog ansambl predstave "Game" otputovao je u Jagodinu gdje je u okviru programa 12. Festivala dječjih i omladinskih pozorišnih scena DOPS odigrao 27. listopada 98. reprizu ove predstave. Odličan prijem publike rezultirao je Nagradom za najbolju režiju.

Po povratku iz Jagodine, već 29. listopada u Stocu, a u okviru projekta "Teatrom protiv predrasuda" koji je podržala Pro-Budućnost odigrana je 249. repriza predstave "MASLINOVA GRANA". Mala radionica i razgovor poslije izvedbe dodatno su obogatili cjelodnevno druženje u Stocu koji je taj dan obilježavao Dan oslobođenja od fašizma u Drugom svjetskom ratu. Na kraju posađeno je stablo masline da trajno svjedoči o potrebi izgradnje mira, tolerancije i ljubavi među ljudima, priopćeno je iz MTM-a.

Kopirati
Drag cursor here to close