Velika glumačka imena

Hit predstava "Tvorničke postavke" stiže u Mostar

Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji su na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 18 sati.
Kultura / Kazalište | 03. 10. 2023. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hit predstava "Tvorničke postavke" kazališta Moruzgva iz Zagreba gostuje u našem gradu u ponedjeljak 9. listopada 2023. u velikoj dvorani Hrvatskom doma herceg Stjepan Kosača s početkom u 20:00 sati.

Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji su na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 18 sati, a rezervirati se mogu na broj telefona 063 940 584.

Ova predstava još je jedna u nizu uspješnica zagrebačkog kazališta "Moruzgva" u režiji Ksenije Marinković, uz jaku glumačku postavu: Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen.

A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

"Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke? Saznajte u ponedjeljak u Kosači. Dobro došli!", priopćili su iz Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

Kopirati
Drag cursor here to close