Publika u deliriju

Hit predstava: Mostarsko pozorište ispunila vriska, smijeh...

Kultura / Kazalište | 09. 12. 2015. u 23:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prepuna dvorana Narodnog pozorišta Mostar ispratila je izvedbu predstave 'Dame biraju' u produkciji Altteatra iz Sarajeva. Tražila se karta više, a uglavnom ženska publika tijekom predstave, ali i nakon nje bila je u deliriju.

Predstavu su režirali Admir Glamočak i Amra Mehić, a riječ je o hit naslovu koji je prije deset godina doživio pravu euforiju u BiH i inozemstvu.

Predstava govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena i manjak financija, a sve se mjenja kada pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu.

Predstava je kao i prije dva mjeseca, kada je izvedena u Kosači, privukla veliku pažnju mostarske publike, te se tražila karta više, a tomu u prilog ide i informacija da su postavljena dodatna sjedišta, te da je dio publike stajao tijekom predstave. Također, ulaznice za ovu predstavu su veoma brzo rasprodane.

Ono što u ostatku prosinca očekuje publiku u Narodnom pozorištu Mostar je 17. prosinca 2015. godine u 20 sati izvedba predstave 'Derviš i smrt' Meše Selimovića. Predstava se izvodi na velikoj sceni, a cijena ulaznice je 7 KM.

Repertoar za posljednji mjesec u godini bit će zaključen onako kako je i počeo, a to je u znaku najmlađih koji će dana 19. prosinca 2015. godine u 13 sati imati priliku uživati u lutkarskom mjuziklu za djecu 'Festival životinjskog carstva' autora Duška Mucala. Predstava se organizira zahvaljujući kompaniji 'Guma M' Mostar koja istu poklanja gradu Mostaru, pa je i ulaz besplatan.

Ulaznice za sve programe Narodnog pozorišta Mostar se mogu kupiti na blagajni pozorišta ili rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550-128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e-maila: [email protected], te putem facebook stranice Narodno pozoriste Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close