One man show

Hit komedija ''Nije u šoldima sve'' u Mostaru

S novom komedijom autor i izvođač imat će premijeru u četvrtak 6. lipnja s početkom u 20.00 u dvorani HS Kosača u Mostaru.
Kultura / Kazalište | 21. 05. 2019. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dugog vremena bavljenjem glumom, režijom, pisanjem poznati mostarski glumac Velimir Pšeničnik Njirić odlučio se da  svoje životno i glumačko iskustvo predoči u jednosatnu komediju pod nazivom ''Nije u šoldima sve''.

S novom komedijom autor i izvođač imat će premijeru u četvrtak 6. lipnja s početkom u 20.00 u dvorani HS Kosača u Mostaru.

Komedija je prilagođena ukusu publike od srednjoškolaca do znatno starijih i ozbiljnijih gledatelja, priopćili su organizatori.  

Svojim stilom izvođenja zabavna je i onima koji nemaju prilike pohoditi kazališne predstave, ili ih ono i ne zanima.

Zasnovana je na mješavini žanrova: monodrame, kod nas relativno nove stand up comedy , one man show-a , a koristi se svim elementima komedije zabune, karaktera, i situacije, obrađujući svakodnevne teme iz današnjeg  života, koje kroz igru dovodi do apsurda.

Nisu izostavljene teme iz politike, umjetnosti,  iz odnosa spolova, jurnjave za uspjehom i vlastitom važnošću u kojima gledatelji lako prepoznaju i sebe i sredinu.

A pretpremijera bit će dan prije srijeda 5. lipnja s početkom u 20.00 u kongresnoj dvorani hotela Bigeste u Ljubuškom.

Kopirati
Drag cursor here to close