Lutkasrko kazalište

U Mostaru gostuje ansambl HNK iz Rijeke s lutkarskom, talijanskom dramom za djecu

Uz čudesne projekcije i duhovite likove, uronit ćete u predstavu punu adrenalina i zabave.
Kultura / Kazalište | 29. 04. 2022. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Gostovanje HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke s talijanskom dramom ADRIATICO

Lutkarsko kazalište Mostar, će 5. svibnja s početkom u 18 sati ugostiti ansambl HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke s talijanskom dramom ADRIATICO.

O predstavi:

Jadransko more je naše zajedničko more, ono koje nas ujedinjuje i koje nas dijeli. Ova zabavna predstava za obitelji povest će vas u otkrivanje tajni našeg mora kroz krimi zaplet: „Postoji priča… priča koja se mora ispričati pod svaku cijenu!”

Tri oceanografa, suočena sa smetnjama svojih instrumenata, odlučuju zaroniti i razotkriti tajnu. Na dnu mora pronalaze ogroman kovčeg koji sadrži nezamislivo blago. Da bi se naši oceanografi Serena, Andrea i Giuseppe spasili, morat će izvršiti vrlo težak zadatak: ispričati priču nad pričama. Zajedno s Kapetanom Luigijem, Brbljavom Sredozemnom Medvjedicom, Sipicom Prdicom i mnogim drugim stanovnicima našeg mora, putovat ćemo na valu mašte.

Uz čudesne projekcije i duhovite likove, uronit ćete u predstavu punu adrenalina i zabave.      Hoće li naši prijatelji osvojiti željeno blago..?

U predstavi igraju: Serena Ferraiuolo, Giuseppe Nicodemo, Andrea Tich

Režiju predstave potpisuje Siniša Novković

 

Cijena ulaznice je 5 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 5 godina.

Svoje mjesto možete osigurati rezervacijom isključivo putem naše službene facebook stranice a od srijede 4.svibnja  i preko telefona na kontakt tel 036 314 893.

Vaše rezervirane ulaznice možete preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominju da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Kopirati
Drag cursor here to close