16. lipnja

"Dječak koji je sanjao more" u Pozorištu lutaka u Mostaru

Radnja ove predstave odigrava se u domu za nezbrinutu djecu, gdje usamljeni dječak čeka da ga neko usvoji i odvede na dugo priželjkivano more, tamo gdje se ispunjavaju sve djetinje želje i ostvaruju svi snovi.
Kultura / Kazalište | 15. 06. 2021. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, 16. lipnja u 19 sati, na Velikoj sceni Pozorišta lutaka u Mostaru bit će odigrana predstava ''Dječak koji je sanjao more'' prema tekstu Selme Parisi, a u režiji proslavljenog glumca i redatelja Zijaha A. Sokolovića.

U predstavi igraju Igor Vidačković, Nina Popović, Ali Kamer Aksoy i Diana Ondelj Maksumić.

Radnja ove predstave odigrava se u domu za nezbrinutu djecu, gdje usamljeni dječak čeka da ga neko usvoji i odvede na dugo priželjkivano more, tamo gdje se ispunjavaju sve djetinje želje i ostvaruju svi snovi. Njegovi izmaštani prijatelji, koji se u dječakovim snovima pretvaraju u žuđene roditelje, tjeraju ga na put prema moru i tako se ispunjavaju sve njegove nade u drugačiji, ljepši i ispunjeniji život, priopćeno je iz PLM Mostar.

Predstava poručuje da, ako se nešto istinski želi i ako se pronađe u sebi hrabrost da se krene na put, svi ciljevi mogu biti dostignuti.

Karte po cijeni od 5 KM mogu se rezervirati na web stranici Pozorišta lutaka ili na telefon 036 552 625.

Predstava je namjenjena djeci starijoj od 5 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close