Svjetski kabare Mladena Gutovića

'Direktor' Srećko Šojić napokon pred mostarskom publikom

Milan Lane Gutović, legendarni srpski glumac najpoznatiji po ulozi direktora Srećka Šojića u filmskoj komediji „Tesna koža“, dolazi u Mostar u petak 13. travnja i nastupa sa svojim „Kabareom“ u Pivnici Mostar.
Kultura / Kazalište | 10. 04. 2018. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako za petak 13. obično vežu mit „najnesretnijeg“ dana u godini, po najavama ovaj petak u Mostaru bi mogao biti sve osim nesretan, očekuje nas puno smijeha i pozitivne energije na jednom mjestu, priopćeno je.

„Ako želite da provedete najsretniji i definitivno petak sa najviše humora i dobre zabave – onda dođite u Pivnicu Mostar, gdje nas očekuje nastup poznatog glumca Mladena Gutovića utemeljen u lik i djelo direktora Šojića“, poručuju iz ovog mostarskog ugostiteljskog objekta gdje se već nekoliko posljednjih dana aktivno pripremaju za dolazak svjetski poznatog kabare „Obično veče“ sa Gutovićem.

Kabare koji je obišao sve kontinete i svjetske metropole i koji svoju vrijednost ne gubi već decenijama, mostarska publika će imati priliku vidjeti i doživjeti u petak 13. travnja u Pivnici Mostar (Trg Musala). Milan Gutović jedan je od najpopularniji glumaca regiona i dobitnik mnogih priznanja, ne samo za promoviranje ove vrste pozorišta.

Poznajemo ga po specifičnom humoru i još specifičnijem liku na čijim šalama i izjavama je izgrađena cijela paradigma našeg prostora.

Neke od najpoluraniji izjava Srećka Šojića 'ne raspravljaj se s mene', 'ne traži dlaku u jajajce', 'Rodjo' i slične pamtit ćemo i upotrebljavati u svakodnevnim razgovorima u svrhu dobivanja simpatija društva još dugo..

 

 

Sve informacije kao i rezervacije, za ovaj po svemu sudeći najpopularniji događaj u gradu ovaj vikend, možete dobiti na broj: 061 99 78 79. Cijena ulaza je 10 KM, što je po svojoj pristupačnosti još jedan poklon mostarskoj publici.  Nakon Kabarea noć se nastavlja uz glazbu benda InTIme.

Kopirati
Drag cursor here to close